Menu

MAANANTAI 20.11.

Borssikeitto L,G 8,50

Metsästäjän jauhelihapihvi sienikastikkeessa L 10,20

 

Salaattipöytä 

 

 

TIISTAI 21.11.

Lammaskaalikeitto L,G 8,50

Paahdettua lohta Dijon-kermakastikkeessa L,G 10,20

 

Salaattipöytä

 

KESKIVIIKKO 22.11.

Linssikeittoa L 8,50

Ylikypsää häränrintaa ja pippuri-kermakastiketta L,G 10,20

 

Salaattipöytä

 

TORSTAI 23.11.

Hernekeitto ja pannukakku VL 8,50

Makkarastroganoff ja keitinperunoita L,G 10,20

 

Salaattipöytä

 

PERJANTAI 24.11.

Savulohikeitto L 8,50

Chili con carne ja yrttiriisiä L,G 10,20

Salaattipöytä