Virgin Mary 6,00

Fresh still or sparkling water 2,00/ hlö

Pellegrino 75cl 10,40

Taittinger Brut Reserve, AC Champagne, France 16,00 12 cl

Heinrich, Burgenland B  12,00  12 cl

Cordillera, Osorno Valley ,Chile 12,60 12 cl

12.6.-14.6.2019 

Kello 11:30-15:00

LOUNAS MENU – LUNCH MENU

3 RUOKALAJIA – 3 COURSES  46,00 eur

2 RUOKALAJIA – 2 COURSES  36,00 eur

                                                 

Maalaissalaattia L,M

 Neulapapuja, pekonia, punasipulia, kananmunaa ja krutonkeja

Country style salad with bacon and eggs

                                 

tai -or

 

Maa- artisokkaterriiniä ja pikkelikanttarellia, puolukkageeli L,G

Jerusalem artichoke with vinaigrette chantarelle and lingonberry

______________________________________________

 

Päivän kala

Fish of the day

 

tai -or

 

Naudan entrecoté, friteerattua siikliä, kasviksia ja rakuunamajoneesia L,G

Entrecote with fried potatoes and tarracon mayonnaise

______________________________________________

 

Köyhät ritarit

French toast

 

tai -or

 

Mansikka- sitruunapavlova L,G

Strawberry flavoured lemon pavlova

tai -or

 

Vaniljajäätelö ja kinuskikastiketta G

Vanilla ice cream with caramel sauce

 

                                                                                                                           

 ALKURUOKIA / FÖRRÄTTER / STARTERS

 

Caesar salaatti / sallad / salad

Naturel       10,90/14,90

Kananpoika / med kycklingbröst / with chicken                  14,90/18,90

Jokirapu / med flodkräfta / with crayfish                16,90/22,90

Toast Skagen                        15,80/22,90

Vitello Tonnato                 16,50/23,10

                                            PÄÄRUOKIA / HUVUDRÄTTER / MAIN COURSES                                   

                                  Lihapullat ja isoäidin kurkkuja                                19,90

Köttbullar och mormors gurkor

Meatballs and grandma´s cucumbers

            Rydbergin pihvi   25,90

Biff Rydberg
Steak Rydberg