Virgin Mary 6,00

Fresh still or sparkling water 2,00/ hlö

Pellegrino 75cl 10,40

Taittinger Brut Reserve, AC Champagne, France 14,40/89,00

Franschhoek Cellars, Chein Blanc 9,60/55,00

Heinrich Red-Magnum- Austria 12,00/ 150

18.-20.2.2019

 

 LOUNAS MENU – LUNCH MENU

3 RUOKALAJIA – 3 COURSES  46,00 eur

2 RUOKALAJIA – 2 COURSES  36,00 eur

 

 

Hunajalla maustettua ankanrintaa ja maa-artisokkakreemiä

Duck breat seasoned with honey and jerusalem artichoke créme

 

tai -or

 

Palsternakka-omenakeittoa ja paahdettua pähkinää

Parsnip and apple soup with roasted nuts

 

Päivän kala

Fish of the day

tai -or

 

Black Angus entrecote, portobelloa ja bearnaisekastiketta

Black Angus entrecote with portobello and béarnaise sauce

 

Köyhät ritarit

French toast

 

tai -or

 

Punaherukkauunijäätelö

Red currant ”Baked Alaska”

 

tai -or

 

Päivän leivos

Pastry of the day

 ALKURUOKIA / FÖRRÄTTER / STARTERS

 

Caesar salaatti / sallad / salad

Naturel                             10,90/14,90

Kananpoika / med kycklingbröst / with chicken                  14,90/18,90

Jokirapu / med flodkräfta / with crayfish                16,90/20,90

 

 

Toast Skagen                        15,80/22,90

Vitello Tonnato                 16,50/20,40

               

PÄÄRUOKIA / HUVUDRÄTTER / MAIN COURSES

                                           

                             Hiillostettua lohta, béarnaisekastiketta ja uppomuna                  25,90

Halstrad lax med béarnaisesås och pocherat ägg

Chargrilled salmon with béarnaise sauce and poached egg

                          Lihapullat ja isoäidin kurkkuja                                19,90

Köttbullar och mormors gurkor

Meatballs and grandma´s cucumbers          

Rydbergin pihvi                           25,90

Biff Rydberg
Steak Rydberg