Virgin Mary 6,00

Fresh still or sparkling water 2,00/ hlö

Pellegrino 75cl 10,40

Taittinger Brut Reserve, AC Champagne, France 14,40/89,00

Aphros Ten, Vinho Verde, Portugal 8,40/52,50

Heinrich Red-Magnum- Austria 12,00 150,00

 

 

7.12.2018

 

       LOUNAS MENU – LUNCH MENY – LUNCH MENU

3 RUOKALAJIA – 3 RÄTTER – 3 COURSES  46,00 eur

2 RUOKALAJIA – 2 RÄTTER – 2 COURSES  36,00 eur

Ankanrintaa, sellerikreemiä ja portviinisiirappia

Ankbröst, rotselleri créme och portvinsirap

Duck breast, celeriac créme and port wine syrup

 

tai-eller-or

 

Porkkanakeittoa ja karitsan lapaa

Morotssoppa och lammbog

Carrot soup with lamb shoulder

______________________________________________

Päivän kala

Dagens fisk

Fish of the day

tai-eller-or

 

                                            Karitsan niskaa, sipulipiirakkaa ja punaviinikastiketta

Lamm nacke med lökpaj och rödvinsås

Lamb neck, onion pie and red wine sauce

_______________________________________________

Köyhät ritarit

Fattiga riddare

French toast

 

tai-eller-or

 

Rosmariinibrûlée ja karpaloa

Rosmarinbrûlée och tranbärs

Rosemary Brûlée and cranberries

Tai-eller-or

 

Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta

Vaniljglass med tjinuskisås

Vanilla ice cream with caramel sauce

               PÄÄRUOKIA / HUVUDRÄTTER / MAIN COURSES

                                           

Hiillostettua lohta, béarnaisekastiketta ja uppomuna   25,90

Halstrad lax med béarnaisesås och pocherat ägg

Chargrilled salmon with béarnaise sauce and poached egg

 

Lihapullat ja isoäidin kurkkuja    19,90

Köttbullar och mormors gurkor

Meatballs and grandma´s cucumbers          

 

Rydbergin pihvi     24,70

Biff Rydberg
Steak Rydberg