Virgin Mary 6,00

Fresh still or sparkling water 2,00/ hlö

Pellegrino 75cl 10,40

Taittinger Brut Reserve, AC Champagne, France 14,40/89,00

Bisci Verdicchio di Matelica DOC 2016, Marche  10,80/65,00

Jean-Luc Colombo Les Abeilles Rouge, Côtes du Rhône Villages, France 9,00/56,30

 

               

18-19.10.2018 

         LOUNAS MENU – LUNCH MENY – LUNCH MENU

 

3 RUOKALAJIA – 3 RÄTTER – 3 COURSES  46,00 eur

2 RUOKALAJIA – 2 RÄTTER – 2 COURSES  36,00 eur

Sinihomejuustoa ja viikunasalaattia

Blåmögelost och fikonsallad

Blue cheese and fig salad

 

tai-eller-or

 

Tryffelillä maustettua kukkakaalikeittoa

Blomkålssoppa smaksatt med tryffel

Cauliflower soup seasoned with truffle

______________________________________________

Päivän kala

Dagens fisk

Fish of the day

tai-eller-or

 

______________

Poron sisäpaistia, kurpitsaa ja tummaa karpalokastiketta

Ren stek med pumpa och mörkt tranbärsås

Reindeer sirloin with pumpkin and dark cranberry sauce

____________________________________

Köyhät ritarit

Fattiga riddare

French toast

 

tai-eller-or

 

Crème Brûlée

Tai-eller-or

 

Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta

Vaniljglass med tjinuskisås

Vanilla ice cream with caramel sauce

                   

Caesar salaatti / sallad / salad

Naturel    10,90/14,90

Kananpoika / med kycklingbröst / with chicken   14,90/18,90

Jokirapu / med flodkräfta / with crayfish  16,90/20,90

 

Toast Skagen    15,60/20,90

Vitello Tonnato   16,50/20,40

 

 

 

               PÄÄRUOKIA / HUVUDRÄTTER / MAIN COURSES

                                           

Hiillostettua lohta, béarnaisekastiketta ja uppomuna   25,90

Halstrad lax med béarnaisesås och pocherat ägg

Chargrilled salmon with béarnaise sauce and poached egg

 

Lihapullat ja isoäidin kurkkuja    19,90

Köttbullar och mormors gurkor

Meatballs and grandma´s cucumbers          

 

Rydbergin pihvi     24,70

Biff Rydberg
Steak Rydberg