Menu

 

Strindberg, á la carte menu 21.11.2017-05.02.2018

 

Menu Strindberg

 

ALKURUOAT 

 

TAIMENMOUSSELINE, PIPARJUURIKREEMIÄ JA MALLASLEIPÄÄ

 

* * *

TOAST SKAGEN – KATKARAPUJA, TILLIBRIOSSIA JA PUNASIPULIHILLOKETTA

 

* * *

VASIKANRILLETTE, PARMESAANIMAJONEESIA JA SALVIAA

 

 

 

PÄÄRUOAT

 

PAISTETTUA SIIKAA, PERUNATERRIINIÄ JA LIMETTI-VOIVAAHTOA

 

* * *

ANKANKOIPICONFIT, KURPITSAPYREETÄ JA INKIVÄÄRI-OMENAKASTIKETTA

 

* * *

KARITSAN PAAHTOPAISTIA, VALKOSIPULI-PERUNAPYREETÄ JA TUMMAA SINAPPIKASTIKETTA

 

 

 

JÄLKIRUOAT

 

TYRNIPOSSET JA PAAHDETTUA VALKOSUKLAATA

 

* * *

HERUKKAJÄÄDYKETTÄ, FRANGIPANEA JA SUOLAKARAMELLIA

 

* * *

SUKLAA-KIRSIKKALEIVOS JA KANELIKERMAA

 

55,00€

 

 

 

 

 

 

Klassikot

Caesarsalaatti naturel    10,90/14,90

Kananpoikacaesar    14,90/18,90

Jokirapucaesar     16,90/20,90

Toast Skagen    15,80/20,90

Pappardellepastaa, serranokinkkua, herkkutatteja ja rucolaa    20,50

Hiillostettua lohta, béarnaisekastiketta ja uppomuna    25,90

Strindbergin lihapullat, perinteinen ruskeakastike ja isoäidin kurkkuja  19,90

Rydbergin pihvi   24,50

 

Alkuruoat

Vihreä salaatti     7,00

Vitello tonnato     16,50

Taimenmousseline, piparjuurikreemiä ja mallasleipää    16,50

Vasikan rillette, parmesaanimajoneesia ja salviaa   16,50

Aura-juustoetanat ja maalaispatonkia    14,50

Tryffelillä maustettua kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia 14,00

 

Pääruoat

Paistettuja kampasimpukoita, sahramirisottoa ja chorizoa    29,50

Paistettua siikaa, perunaterriiniä ja limetti-voivaahtoa  28,50

Sitruunavoissa paistettua turskaa, turskaravioli ja rapukastiketta   29,50

Ankankoipiconfit, kurpitsapyreetä ja inkivääri-omenakastiketta   28,00

Karitsan paahtopaistia, valkosipuliperunapreetä ja tummaa sinappikastiketta   29,00

Härän sisäseläkettä, pippurikastiketta ja Hasselbackan perunaa  31,00

 

Kasvisruoka

Punajuuririsottoa, kylmäsavustettua tofua ja lehtikaalivaahtoa  22,00

 

 

Jälkiruoat                                                                                                                                                                                   

Tyrniposset ja paahdettua valkosuklaata  10,50

Herukkajäädykettä, frangipanea ja suolakaramellia   10,50

Suklaa-kirsikkaleivos ja kanelikermaa  10,50

Köyhät ritarit 10,50

Jäätelöt/sorbetit 4,90

Suklaapraliinit  8,50

Juustot    11,50

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa mahdollisista allergisoivista raaka-aineista saatte henkilökunnaltamme.