PARSAMENU / ASPARAGUS MENU
3.5-1.6.2019

Alkuruokia/ Starters

Kermainen parsakeitto (L, G) 13,50
Creamy asparagus soup

Marinoitua parsaa, käsinkuorittuja katkarapuja ja parmesan juustoa (G) 15,00
Marinated asparagus whit hand peel crayfish and parmesan cheese

Pääruokia/ Main courses

Parsaa ja hollandaise kastiketta (L, G) 20,50
Asparagus with hollandaise sauce

Parsaa, hiilostettua lohta ja hollandaise kastiketta (L, G) 26,50
Asparagus with chargrilled salmon and hollandaise sauce

Parsaa, grillattua naudan entrecôtea ja yrttivoita (L, G) 29,50
Asparagus with grilled entrecôte and herb butter

Jälkiruokia/ Desserts

Haudutettua raparperia ja valkosuklaa ganache (G)11,00
Braised rhubarb with white chocolate ganache

Menu

Kermainen parsakeitto (L, G)
Creamy asparagus soup
*
Parsaa, hiilostettua lohta ja hollandaise kastiketta (L, G)
Asparagus with chargrilled salmon and hollandaise sauce
tai/ or
Parsaa, grillattua naudan entrecôtea ja yrttivoita (L, G)
Asparagus with grilled entrecôte and herb butter
*
Haudutettua raparperia ja valkosuklaa ganache (G)
Braised rhubarb with white chocolate ganache

49,00