LOUNAS

Virgin Mary 
Fresh still or sparkling water 
Pellegrino 75cl 
Taittinger Brut Reserve, AC Champagne, France
Bernhard Ott, Grüner Veltliner, Wagram, Austria
Dal Cero Celverello, Syrah, Italy
6,00
2,00/ hlö
10,40
14,50 / 12 cl
10,20 / 12 cl
11,20 / 12 cl

20.-21.2. kello 11.30-15.00


LOUNAS MENU

3 RUOKALAJIA  46,00 eur
2 RUOKALAJIA  36,00 eur

                        Jokirapu cocktail ja avocado crème fraiche L, G

tai

      Bataattikeittoa ja chiliöljyä L, G


Päivän kala

tai

Kokonaisena paahdettua naudan sisäfileetä, röstiperunaa ja salottisipulikastiketta L, G


Köyhät ritarit

tai

Passion pannacotta L, G

 tai

Vaniljajäätelöä ja kinuskikastiketta G


ALKURUOKIA
 
Caesar salaatti (L)
Naturel  
Kananpoika
Jokirapu  
 
Toast Skagen (L)
Vitello Tonnato (L,G)


PÄÄRUOKIA
 
Hiillostettua lohta, béarnaisekastiketta ja uppomuna (L)
Lihapullat ja isoäidin kurkkuja (L)
Rydbergin pihvi (L,G)  
 
 
VL= vähälaktoosinen / low lactose
L= laktoositon / lactose free
G= gluten free / gluten free




10,90 / 14,90
14,90 / 18,90
16,90 / 20,90

15,80 / 22,90
16,50 / 23,10




25,90
19,90
25,90

Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja joita ei ole mainittu listassa, ilmoitathan tilausta tehdessäsi erikoisruokavaliosi.