Villitryffelit ovat harvinaisia, mutta jos niitä pääsee maistamaan, ne jättävät lähtemättömän
vaikutuksen. Omintakeisen makunsa ja kausiluonteisuutensa vuoksi tryffelit ovat todellisia kulinaarisia
aarteita, joita havitellaan kaikkialla maailmassa. Tryffelin ystävät sanovatkin, että kun niiden makuun
on kerran päässyt, ei paluuta entiseen enää ole. Me olemme täysin samaa mieltä!
MENU KALALLA 66€
MENU LIHALLA 63€
Tryffelillä marinoitua mozzarellaa, punajuuricarpaccio ja balsamicoa (G)
G.D. Vajra Dolcetto d’Alba, Piemonte, Italy 12,70€ (12cl) / 16,70€ (16cl)
tai
Tryffelirisottoa ja tuoretta tryffeliä (L,G)
Trediberri Langhe Nebbiolo, Piemonte, Italy 13,30€ (12cl) / 17,50€ / (16cl)
***
Tryffeliglaseerattua ankanrintaa, paahdettua selleriä ja tummaa kirsikkakastiketta (L,G)
Scrimaglio Barbaresco, Piemonte, Italy 15,20€ (12cl) / 20,30€ (16cl)
tai
Haudutettua turskaa, duchesseperunaa ja tryffelikastiketta (L,G)
Domaine Guy Robin Chablis Vielles Vignes, Bourgogne, France 15,90€ (12cl) / 21,20€ (16cl)
***
Karamelli-suklaaterriiniä ja tryffelihunajaa (L,G)
Alta Alella Dolc Mataró, Katalonia, Espanja 16,70€ (8cl)
VÄLIJUUSTO 10€
Tryffelillä maustettua valkohomejuustoa ja mustaherukkahilloketta (L,G)
Vallein Tercinier Pineau des Charentes Blanc, Cognac, Ranska 14,70€ (8cl)
(L) laktoositon – (G) gluteeniton